KVKK Bilgilendirme

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel verileriniz koruma altında

Kivihost olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;

• Her zaman güvenle saklıyor,

• 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,

• İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,

• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,

• Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,

• Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,

• Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

• Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,

• Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

• Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,

• Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

• Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte destek@kivihost.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK")

%100 SSD Hosting Peketlerimiz ile

Sınırsız SSD hosting paketlerimiz, web siteniz için en iyi sayfa açılış hızını sağlayacak. Mekanik disklere göre daha hızlı veri transferi sunan SSD diskler ile web sitenizin hızı artacaktır. Hızlı sayfa açılışı ile Google arama sonuçlarında web sitenizin yükselmesini sağlayabilirsiniz.

Günlük
Yedekleme
99,88
Uptime
Anında
Aktivasyon
Neden Kivihost?Kivihost olarak, web uygulamalarınızı sorunsuz çalıştıracağınız
kesintisiz ve güvenli hosting hizmeti sağlamaktayız.

15 Gün Koşulsuz İade

Hizmetlerimizden memnun kalmazsanız, 15 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz.

Ücretsiz Domain

Yıllık Web Hosting alımınızda ücretisiz alan adı kaydınızı yapıyoruz.

Ücretsiz SSL

Tüm hosting paketlerimizde ücretsiz SSL avantajından yararlanabilirsiniz.

7/24 Ticket Desteği

Profesyonel ekibimiz, ihtiyaçlarınız olan her anda size destek olmak için hazır.

Ücretsiz Site Taşıma

Yeni hosting alan tüm müşterilerimizin web sitelerini ücretsiz olarak taşıyoruz.

Yedekli Sunucular

Sunucularımız cloud teknolojisi ile yedeklidir. Bu yedeklik ile kesintisiz hizmet vermektedir.




+200’den Fazla Tema Seçeneği ile

Web Sitenizi Dakikalar İçinde Yayına Alın

Aylık 3,84 Başlayan Fiyatlar Hemen Başla

Otomatik yazılım kur ile, Yüzlerce yazılımı hemen kur!
1
Uygulama Seç
2
Uygulamayı Kur
3
Kullanmaya Başla!

Tüm web hosting paketlerimiz, web sitenizi geliştirmek için otomatik kurulum servisleri ile gelir. WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Opencart ve Prestashop gibi en popüler web barında uygulamaları arasından seçin yapın. Tüm otomatik kurulum servisleri ücretsiz eklentilerdir, hızlı ve kolayca yüklenebilir.